Astăzi, tehnica de umbrire câștigă teren în popularitate deoarece îmbină avantajele practice cu beneficiile estetice. Jaluzelele și roletele, interioare sau exterioare, au devenit un element de design în decorarea oricărui spațiu, locuință sau birou.

Există două categorii de produse utilizate de tehnica de umbrire, iar în funcție de destinația acestora, produsele de umbrire pot fi pentru interior (jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete textile, rolete din bambus) sau pentru exterior (jaluzele exterioare, rulouri exterioare, copertine, plase anti-insecte).

Deko Home Design este o companie cu răspundere limitată, cu capital  100% sibian. Firma are ca domeniu de activitate importul, producția și vânzarea de sisteme de umbrire, atât în Sibiu cât și în țară și străinătate. Vă stăm la dispoziție cu o echipă tânără și dinamică, gata să vă pună la dispoziție cunoștințele lor .

Compania se ghidează după următoarele valori:

  • Respect – față de colaboratori, parteneri, clienți și personal.
  • Seriozitate – în relațiile interumane dezvoltate de-a lungul timpului, seriozitate în îndeplinirea obligațiilor, în respectarea normelor.
  • Profesionalism – tratăm orice provocare cu profesionalism, și ne ridicăm la așteptările clienților, indiferent de situație.
  • Calitate – pentru a satisface exigențele clienților selectăm atent furnizorii de materiale și componente orientându-ne spre calitate: calitatea produselor, calitatea personalului, calitatea serviciilor.